fo014398: Textielarbeid
"Zwart-witfoto van de opslagplaats van de geweven stoffen die worden klaargemaakt voor verzending in de weverij A. Delhaye-Hermion & Cie te Ronse, jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"