Mijn ervaringen in Sovjet-Rusland - Ferwerda, G.S. ('s-Gravenhage: Uitgevers-Maatschappij Centraal, 1930)
"De auteur was een oud-bediende van de 'Bataafsche Petroleum Maatschappij' ; Documentatiebestand Andre De Smet"