Nationaal congres over de stedebouw (S.l.: NCWS, 1959)
"Ingericht door het Nationaal Studiecomité 'Woning en Stedebouw' onder het voorzitterschap van de Nationale Federatie der Eigenaars van België, Gent, 20 juni 1959 Bibliotheek Camille Huysmans"