Zonder ankers val je uit de boot : over contactpunten tussen thuislozen en samenleving - Van Cromvoirt, Wilbert (2001)
"Wilbert Van Cromvoirt BMLIKScriptie Sociaal Werk, optie Maatschappelijk Werk. Fotocopie."