af003152: Free Angela Davis - Jongkommunisten; Fuchs, Jean
"Affiche uitgegeven in 1971 door de Jongkommunisten voor de vrijlating van Angela Davis. Tekst: Free Angela Davis. Jong kommunisten. Verantw. uitg./Edit. resp. Jean Fuchs 58 av. Clemenceau laan 58 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"