pk000890: Gand. Marché du Vendredi
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het standbeeld van Jacob Van Artevelde op de Vrijdagmarkt in Gent. Op de achtergrond : Ons Huis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"