fo012374: Achille Van Acker ontmoet veldmaarschalk Montgommery - Official War Office Photograph
"Zwart-witfoto van Achille Van Acker die veldmaarschalk Montgommery ontmoet in Brussel tijdens de Tweede Wereldoorlog. Opschrift achteraan: The Field Marshal shaking hands with the Belgian Prime Minister, M. Van Acker. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"