af005991: Revolutionair socialistisch weekblad Rood feest, zat. 26 mei 79 Arenaplein Deurne - Revolutionaire Arbeidersliga (RAL); Corijn, Eric
"Affiche uitgegeven in 1979 door de Revolutionaire Arbeidersliga (RAL) voor een feest. Tekst: Revolutionair socialistisch weekblad Rood feest, zat. 26 mei 79 Arenaplein Deurne (nabij Arenahall). Rood, weekblad van de RAL Belgische afdeling van de IVde internationale. Abonnement: 600 Fr. voor 1 jaar, storten op rek. 001-0157984-47 met vermelding « abonnement ». Ver. uitg. Eric Corijn, Washuisstraat 12-14, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"