fo030483: Armand en Herman Blondeel; Beeldende kunst - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van glazeniers Armand en zoon Herman Blondeel in hun atelier. Gent, Mariakerke. 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"