pk000588: Standbeeld van Pierre De Geyter met de tekst van De Internationale - Amsab
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het standbeeld van Pierre De Geyter met rechts naast hem de tekst van De Internationale. Tekst op de keerzijde : Standbeeld van Pierre De Geyter (°Gent, 8 oktober 1848 - +St.Denis, 26 september 1932) componist van De Internationale. Brons ontworpen door de beeldhouwer Tom Frantzen en gegoten door de kunstbronsgieterij Art Casting, Oudenaarde. Het standbeeld staat in de tuin van het MIAT, Minnemeers 9, 9000 Gent. Het werd op 7 maart 1999 ingehuldigd door de Socialistische Gemeenschappelijke Actie Gent-Eeklo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"