med002796: Evenwicht man-vrouw op verkiezingslijsten, 2003
"Vierkantige reversspeld met de afbeelding van twee gelijke, eenvoudige gezichten: één met een rood strikje bovenaan (vrouwelijk), één met een rood strikje onderaan (mannelijk) en de tekst: 'Ik kies voor evenwicht'. Het oppervlak van de speld is lichtblauw ingevuld. Vervaardigd ter gelegenheid van de parlementsverkiezingen van 18 mei 2003. Zie ook: st001785 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"