af016139: En als u nu eens begon met een degelijk slot - Allcomm; VSPP; Van Limbergen, Kris
"Affiche van Allcomm uitgegeven tussen 1994 en 1997 door het Vast Secretariaat voor Preventiebeleid (VSPP) voor de preventie van fietsdiefstal. Afbeelding: een vastgeketende fiets. Tekst: En als u nu eens begon met een degelijk slot. PREVENTIE, EEN GOEDE GEWOONTE. V.S.P.P. Vast Secretariaat voor het Preventiebeleid - Ministerie van Binnenlandse Zaken. Vrij van zegel: art. 128 - V.u.: K. Van Limbergen, Wetstraat 26, 1040 Brussel. Allcomm. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"