Wegwijsgids verenigingen tegen armoede - Castermans, Samira; Hiergens, Karen; de Dobbeleer, Monique (Brussel: Verenigde Verenigingen, 2009)
"Initiatief van 'de Verenigde Verenigingen en het Vlaams Netwerk van Verenigingen waar Armen het Woord Nemen ; redactie : Samira Castermans, Karen Hiergens, Monique de Dobbeleer,... et al."