fo022633: Anti Vlaams Blok, Migranten, Moslims - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een betoging tegen het Vlaams Blok. Gesluierde moslimmeisjes lopen mee in de betoging. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"