af003829: De socialistische mutualiteit, jong en aktief - Jacquet, P.; Socialistische Mutualiteit; Van Hove, E. (1985)
"Affiche uit (1985) met als trefwoord mutualiteit. Foto: jongeren bezig een hoevetje op te knappen. Tekst: De socialistische mutualiteit jong en aktief. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"