543.504: Dossier betreffende de propaganda voor de Europese verkiezingen van 12 juni en de provincie- en gemeenteraadsverkiezingen van 9 oktober 1994 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"