pk001016: Chaleureuses Pâques ! - Hendricx, V.; Cuvelier, C.
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een karikatuur van Achille Van Acker. Hij heeft het lijf van een kip en laat eieren vallen die open barsten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"