gou000634: Twee mannen en een ezel - Wilchar
"Schilderij in gouache voorstellend twee mannen aan het praten, één daarvan met een ezel. Gesigneerd rechtsonder: ' Wilchar 67-50'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"