st001211: Nuclear free Pacific, Nuclear free Europe
"Sticker met tekst: Nuclear free Pacific, Nuclear free Europe. Afbeelding: tekening van een eiland met palmboom en verschillende personen die een raket vasthouden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"