543.754: Subsidiedossiers van CSC-vormingswerk arrondissement Antwerpen ingediend bij het ministerie van de Vlaamse gemeenschap - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"