Verbinden vanuit diversiteit : krachtgericht werken in een context van armoede en culturele diversiteit - Van Robaeys, Bea; Geerts, Lieve; Balli, Sultan (Leuven: LannooCampus, 2014)
"Bea van Robaeys ; met medewerking van Lieve Geerts & Sultan Balli"