fo029642: SVV-Oostende - Bond Moyson - Michaël, Emile
"Zwart-witfoto genomen tijdens de inhuldiging van het Medisch Instituut te Oostende op 15 februari 1948. Met Omer Saelens, (rokende) Riga Christiaens en Roger De Kinder. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"