393.054: Stukken betreffende werkgroep Plan 81-85, subgroep onderwijs, opleiding en permanente vorming - Vlaamse Intergewestelijke van het ABVV
"Collection: ABVV-Vlaamse Intergewestelijke; Biografie: Kort na de oprichting van de Waalse Intergewestelijk werd op 28 juni 1968 de Vlaamse Intergewestelijke van het ABVV opgericht. Hiermee kwam het ABVV tegemoet aan de verschillende verzuchtingen van de taalgemeenschappen in België. De Intergewestelijken kregen pas officieel een plaats in de structuren van het ABVV na het Egmontakkoord waarin de gewesten en gemeenschappen ruime bevoegdheden kregen in België. Level of description: File; Series: 393: Archief van Vlaamse Intergewestelijke van het ABVV"