af017451: R. Dieltjens 9de plaats Kamer van Volksvertegenwoordigers - SP; Verhaert, Auguste (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen in Antwerpen. Tekst: SCHOTEN. R. DIELTJENS 9DE PLAATS KAMER VAN VOLKSVERTEGENWOORDIGERS. WERK EN WELZIJN, VOOR… IEDEREEN. SP 3. WETGEVENDE VERKIEZINGEN 1981. Verantwoordelijke uitgever: Verhaert August, R.W. Van Havrelaan 254, Schoten."