fo028667: Un matelot de l'armée rouge chante l'Internationale - Photo Acta
"Zwart-witfoto van een Russische matroos die de Internationale zingt. Jaren 1920. Photo Acta. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"