637.866: Stukken betreffende statistieken over lonen van arbeiders in Antwerpen en Gent voor gebruik in het onderzoek "Zelfde Zweet, Ander Brood"
"Collection: Martens Albert; Series: 637.7.8: Onderzoek naar de positie van migranten op de arbeidsmarkt; Level of description: File"