ga000016.2: 25 Images de la passion d'un homme, drukblok nr. 16/25 - Masereel, Frans
"Zie ook: ga000016_1Zie ook: hb000016Zie ook: hs000016 Drukblok nr. 16 uit een reeks van 25 getiteld, 25 Images de la passion d'un homme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"