fo014250: Vooruit en zijne werken - De Graeve, Théo
"Zwart-witfoto van de bibliotheek in het Gentse volkshuis Ons Huis van de SM Vooruit met links een portret van Emile Vandervelde en een zaaister. Ontwerp voor een postkaart naar aanleiding van de wereldtentoonstelling van 1913 in Gent. Uit de reeks Vooruit en zijne werken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"