fo013469: Socialistische Jonge Wachten en Volkskinderen van Leuven
"Zwart-witfoto van de Leuvense Jonge Wachten en Volkskinderen. Groepsfoto met o.a. Rik Vandenabeele (links), Rik Vloeberghs, René Mast (achteraan) en Alfons Vranckx (rechts). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"