af015845: Coming Home - Linea Recta; Oxfam-Wereldwinkel; Vanlangendonck, Emmanuel
"Affiche uitgegeven in 1981 door Linea Recta en Oxfam-Wereldwinkel Zaventem voor de filmvertoning van “Coming Home”. Afbeelding: foto van een hand met plakkaat voor een bakstenen muur. Tekst: ZONDAG 25 JANUARI FILM COMING HOME met Jane Fonda, Jon Voight, Bruce Dern e.a. ZAAL HOEK – ZAVENTEM desmedtstraat 52. inkom: 60 fr. cjp, plus 3-pas, doppers en linea-recta-leden: 40 fr. org.: LINEA REKTA en OXFAM•WERELDWINKEL v.z.w. vrij van zegel, art. 198 – p. 7. verantwoordelijke uitgever: e. vanlangendonck, vijverstraat 11 – 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"