De Arbeider in Openbare Diensten : orgaan der Belgische Centrale (Brussel: BCPOD)
"Motto: Geene plichten zonder rechten. Geene rechten zonder plichtenHoofdredactie: L. Uytroever, Volkshuis, Brussel Beheer/Administratie: L. Uytroever, Volkshuis, Brussel Drukker/Drukkerij: Samenw. drukkerij Lucifer, Kappellemarkt 8, BrusselWijziging ondertitel: (jun 1921) Maandelijksch Orgaan der Belgische Centrale Periodiciteit: maandelijks Eerste nr.: 9 aug 1911. - Laatste nr.: dec 1925"