mb000089: Interview met Cécile Pante over uitgaan in Gent voor WO II - Van de Velde, Tieneke; Pante, Cécile
"Collection: Project mondelinge geschiedenis over het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog; Interview met Cécile Pante over uitgaan in Gent voor WO II. Interview afgenomen in het kader van het project Het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog. Series: Project mondelinge geschiedenis over het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog"