te002602: Mobutu en Kabila - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1997. Tekening van Mobutu die in een zetel zit. De vloer wordt rondom de zetel weggezaagd door Kabila... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"