fo010957: Stand POB op tentoonstelling in Luik - Werres, Jean
"Zwart-witfoto van de stand van de POB (Parti Ouvrier Belge) op de opening van een tentoonstelling in het volkshuis in Luik, 24 mei 1930. Zicht op een groep bezoekers, waaronder de Raad van Bestuur van Prévoyance Sociale met o.a. Joseph Lemaire, Victor Serwy, Henri Lemaire en Arthur Wauters. Opschrift achteraan: Stand P.O.B. Exposition de Liège 24 mai 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"