Evde veya ev dișinda istihdam? : yabancı kökenli kadınlar için rehber - Karakaya, Sünbül; Babazia, Nadia; Perneel, Judith (Brussel: SAMV, 2007)
"Redaksiyon : Sünbül Karakaya, Nadia Babazia, Judith Perneel Uitgave van MIRA (Mediacampagne rond Interculturaliteit in Relatie tot de Arbeidsmarkt), een project gepromoot door De Overmolen in samenwerking met Steunpunt Allochtone Meisjes en Vrouwen (SAMV), Minderhedenforum, VDAB, Flying Carpet en VRT"