Bloemlezing voor de liederavonden van het Willems-Fonds te Gent [Bladmuziek] : 3e en 4e stuk (Gent: Comiteit van het Willems-Fonds ter bevordering van den Nederlandschen zang, 1905)
"Deze brochure bevat volgende liederen :BellottekenKerstlied't Is de MandelSchoentje lap'k Mis u, roosjeVan t' kwezelkenVan 't Sint-JansbloempjeVan 't WiedsterkenHij sprak van wonderlijke zakenO AngenietjeDe DobbelaarDe NeuzenHoe rijmt men dat te zaam?Zooveel liedjes als er klinken...Wij boeren en boerinnenTransvaalsch VolksliedDaar was laatst een meisje loosMijn MoederspraakHollandsch reisjeVan Pier en Lijn't MuizekenDe nieuwe haringMoederziel alleenVan Honger en van KoudeAnnemiekenIk ken een vrouwLied der klokke Roelandt't Lied van den Reus"