Een vriend op afspraak. Impressie van het buddywerk in de praktijk - Witlox, Robert (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Robert Witlox Fonds Suzan Daniel (FSD)"