st001847: JAM, St-Niklaas - Lokeren
"Sticker met de afbeelding van een vuist met de tekst 'JAM' tegen een rode achtergrond en daarnaast de tekst: 'St. Niklaas Dalstraat / Lokeren Schoolstraat'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"