Ja zingen : hoe en waarom : voor allen, voor immer - Lambrecht, Jules-Marie ([Antwerpen], 1966)
"door Jules-Marie Lambrecht ; Medewerking: Dr. Jozef Peeters Bibliotheek Camille HuysmansBoek opgedragen aan Hendrik Crabeels, toondichter-dirigent en aan Dr. Jozef Peeters, ere-prof"