af000436: Van de post naar de markt in 94,7 sec … [*] [*] … met de fiets natuurlijk - Fietsersbond; Leroy, Stef
"Affiche uitgegeven in 2004 door de Fietersbond voor fietsvriendelijk beleid. Tekst: Van de post naar de markt in 94,7 sec … * * … met de fiets natuurlijk. Met de fiets op tijd. Fietsersbond vzw. VU: Stef Leroy, Boomgaardstraat 22/57, 2600 Berchem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"