af015879: Non aux exécutions ! - Maviyane-Davies, Chaz; John Bartholomew and Son; Amnesty International United Kingdom
"Affiche van Chaz Maviyane-Davies en John Bartholomew & Son uitgegeven in 1998 door Amnesty International Verenigd Koninkrijk tegen de doodstraf in Burundi, Democratische Republiek Congo en Rwanda. Afbeelding: foto van een strop en detailkaart van Afrika over een portret. Tekst: Non aux exécutions! amnesty international http://www.amnesty.org. Engagez-vous à nos côtés pour lutter contre la peine de mort. Contactez Amnesty International, 1 Easton Street, Londres, WC1X 8DJ, Royaume-Uni. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"