fo014125: Anseelefeesten - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van het massaspel Strijd in het feestpaleis in het Citadelpark georganiseerd n.a.v. de inhuldiging van het monument/standbeeld van Edward Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België), Gent, juni 1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"