Belgische Socialistische Partij (BSP). Arrondissement Antwerpen. Moreel en financieel verslag... Verslag... (Antwerpen: BSP-federatie Antwerpen)
"Antwerpse Arrondissementsfederatie der BSP Bibliotheek Camille Huysmans"