fo002336: Rode Valken-afdeling Leuven
"Zwart-witfoto van een aantal leden van de Rode Valken van Leuven, zittend voor de gevel van een huis in Wezemaal, 10 april 1938. V.l.n.r. Rik Vanderstappen, Piet Hermans, Wim Depus, John Vandenbussche en Louis Van Brussel (later allen lid van het Onafhankelijkheidsfront). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"