fo025557: Nen doop op de loop
"Collection: Foto's van taferelen; Zwart-witfoto van een scéne uit Nen doop op de loop van Romain Deconinck uit 1961. Series: Foto's van taferelen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"