fo017458: Mobiliteit, Fietsen - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een auto die half op een spandoek staat, actie van de fietsers op een druk verkeerskruispunt. Jaren 2000. Opschrift: Fietser recht op leven FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"