af000956: Echte vacantie. Naar Heusden "De Kollebloem" - Van Geert, Gilbert; Het Licht; De Kollebloem
"Affiche van Gilbert Van Geert (Gill) uitgegeven in 1953 of 1955 door De Kollebloem voor kindervakanties. Afbeelding: kind met bloem in de mond. Tekst: Echte vacantie. Naar Heusden De Kollebloem. Linodruk Het Licht, Gent - 4813. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"