fo016212: Coöperatieve winkel nr. 21 in Berchem - Presse-bureau des Pays-Bas
"Zwart-witfoto van de coöperatieve winkel nr. 21 in de Euterpastraat in Berchem, november 1925. Zicht op de linnenkast en naaimachine."