af000846: Gelijk werk, gelijk loon - ABVV; Major, Louis
"Affiche uitgegeven in 1963 door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: vrouw en man elk met een pakje bankbiljetten. Tekst: Stem A.B.V.V. Nr. 3. Gelijk werk, gelijk loon. Verkiezing ondernemingsraden - wet 20/9/48. Verantwoordelijk auteur: L. Major, 42 Hoogstraat - Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"