te001045: Ontstaansgeschiedenis van Deurne (Antwerpen), De verering van Thor door de vroegste Deurnenaars - Braem, Renaat
"Gemengde techniek in kleur voorstellend de ontstaansgeschiedenis van Deurne, getekend door Renaat Braem. Vier halfnaakte mensen dansen voor donder en bliksem. In het gras staat een transistorradio. Links staat het raadhuis, open van 6 u tot 22 u; rechts staat een bord met erop 'Turne centrum'. Tekst: De verering van Thor door de vroegste Deurnenaars. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"